Je wilt je beter kleden, maar het meeste stijladvies draait om passen bij of gewoon om wat trendy dit seizoen is. Maar dat is niet wat je zoekt. Je wilt gewoon een betere eerste indruk maken op mensen die je in het dagelijks leven ontmoet. Je wilt er gewoon goed uitzien in je kleding zonder er te opzichtig uit te zien. Je wilt er gewoon uitzien als een beter geklede versie van jezelf. En die versie van jou houdt het nog steeds graag casual. Dus waar je echt naar op zoek bent, zijn enkele casual stijltips voor mannen die er scherp uit willen zien buiten een pak en stropdas.

Stop met je te kleden als een jongen en begin je te kleden als een man

Veel mannen benaderen hun casual stijl vanuit de verkeerde hoek; ze willen er jeugdig uitzien. Maar als je er goed gekleed uit wilt zien, moet je er altijd naar streven om er volwassen uit te zien. Omdat volwassenheid een aantrekkelijke eigenschap is bij mannen. Volwassenheid is immers wat de mannen van de jongens scheidt. Volwassenheid toont mannelijkheid en dwingt respect af, en het is een kwaliteit waarvan je wilt dat mensen die in je zien. Dat betekent niet dat je je moet kleden zoals je vader. Het betekent niet dat je je oud moet kleden. Het betekent alleen dat je jezelf niet als tiener moet neerzetten … Tenzij je eigenlijk een tiener bent.

Geef de grafische T-shirts op voor een meer volwassen look

Het eerste dat je moet doen om je jongensachtige uiterlijk af te werpen, is je grafische T-shirts opgeven. Ik weet dat je van ze houdt. Ik heb het ooit ook gedaan. Ik droeg ze zelfs non-stop. Maar je wilt ze niet meer dragen. Je hebt zoveel betere opties. Ondanks de populaire overtuiging, laten ze je er niet grappig, edgy of origineel uitzien. Omdat elke andere man ook een grafisch T-shirt draagt, ga je gewoon op in de menigte. Bovendien associƫren mensen ze met jongens die weigeren op te groeien.

Rockjeans waardoor je er echt goed uitziet

De go-to casual beenmode voor elke man is een spijkerbroek.

En daar is niets mis mee. Veel mannen komen naar mijn site om verder te gaan dan de T-shirt en jeans look. Maar jeans kan er geweldig uitzien, zolang je het juiste paar draagt. Vermijd baggy jeans. U wilt voorkomen dat u uw spijkerbroek elke twee seconden moet optrekken. Ze moeten zichzelf ophouden zonder riem. Ze mogen ook niet rond uw enkels komen. Vermijd ook versieringen. Dat betekent: geen overmatige nood, geen scheurtjes en geen van die blekende onzin. En tot slot – dit zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar ik moet het toch zeggen – Vermijd grote logo’s op je reet. Sterker nog, nergens grote logo’s op je outfit.