Vanaf het moment dat je wekker afgaat tot het moment dat je lekker in slaap valt, is je persoonlijke record een ritueel voor de hele dag, maar het is een investering waardoor je er niet alleen mooi uitziet, maar je ook zo voelt.

Er wordt gezegd dat “schoonheid in het oog van de toeschouwer is”. Maar we denken dat het in de ogen van de vrouw is die de meeste slaap krijgt, het meeste water drinkt en dit dagelijkse regime volgt.

Slough en weken om te verzachten. Exfolieer tijdens je ochtenddouche dode huidcellen voordat je je favoriete lichaamswas gebruikt. Houd douches snel en de temperatuur niet te warm om olieverlies te minimaliseren. Dep je lichaam droog met een zachte handdoek en breng voor de finishing touch je favoriete geurige lotion aan, verwarmd met een föhn. Laat je huid zoveel mogelijk opdrinken voor de ultieme gladde huid … en terwijl je toch bezig bent, drink ook een glas water. Hoe meer gehydrateerd je van binnen bent, hoe meer je van buiten straalt.

Bevriend concealer.

Fleur je hele gezicht op met wat concealer. Gebruik het op de binnen- en buitenhoeken van de ogen om donkere kringen te maskeren, de buitenzijden van de neusgaten om diepe poriën en roodheid te bedekken, en de zijkanten van de lippen om lijnen op te vullen. Volg het op met een lichte mix van foundation plus vochtinbrengende crème (beide olievrij met zonbescherming) om een ​​gladde, gelijkmatige teint te krijgen. En gebruik altijd schone make-upborstels!

Tem je wenkbrauwen.

Goed verzorgde wenkbrauwen zijn de sleutel tot een gepolijste look. Regelmatig waxen, draad of pincet en indien nodig onderhoud uitvoeren. Als je een pincet verlegen bent en alleen de pro’s vertrouwt, verberg dan losse haren met een veeg bronzer op je voorhoofd tussen de afspraken door.

Experiment.

Vervang uw favoriete kleurproduct, of het nu lipgloss, eyeliner of schaduw is, seizoensgebonden (of meer als u durft) door iets nieuws om u weer energiek te voelen.

Word een overlevende.

Stel je ‘kan niet zonder’ kit samen, bestaande uit drie onmisbare beautyartikelen zoals lipgloss, mascara, vloeipapier, concealer of een haarborstel. Maak een paar sets om op belangrijke plaatsen op te bergen: je bureaula, je handschoenenkastje en je tas voor het bijwerken.

Een snuifje gaat ver.

Knijp in je wangen en lippen net voordat je een goede indruk wilt maken. Dit piepkleine moment van pijn zal enorme uitbetalingen opleveren, omdat beide gebieden zich vullen met een natuurlijke roze kleur die je gegarandeerd doet stralen.

Laat je innerlijke schoonheid naar buiten schijnen.

Houd de hele dag rekening met je gestalte. Sta rechtop met je schouders naar achteren. Loop lang en denk positieve gedachten. Bied je gelukkigste glimlach aan, compleet met witte tanden (sla de donkere dranken over of gebruik een rietje) en lippen gehydrateerd met lippenbalsem en glinsterend met je favoriete glans.

Schoon schip.

Het maakt niet uit hoe moe je bent of hoe dicht de zon is bij het opstaan, was en bevochtig je gezicht voordat je het kussen raakt om je kostbare poriën te ontgiften van al het vuil dat zich overdag heeft opgehoopt. Begin op zijn minst met babystapjes: stop een pakje make-upremoverdoekjes in je nachtkastje.

Bewaar je perfecte manicure.

Breng om de nacht na de manicure een heldere topcoat aan om je fantastische kleurlak zo lang mogelijk chipvrij te houden. Ook bij het afwassen zal het gebruik van handschoenen ook uw nagellak redden … om nog maar te zwijgen van het voorkomen van de vloek van droge, afwasbare handen.

Tot ziens, bedhoofd. Regel # 1: ga niet naar bed met nat haar – het verhoogt het risico op haarbreuk. Regel # 2: Borstel je haar voor het slapengaan met een schone haarborstel (geef het een keer per week een sopje). Regel # 3: Voeg een paar druppels van je favoriete serum toe om ochtendkroes te bestrijden.